BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Rabu, 27 Mei 2015

Not More MATRICULATION STUDENT

Fuahhhhh!!!
   Assalam sume!!! Ape khabar? hehehe....

   Sye bosan la..... sape nak teman sye main.... teramat bosan... hehehe, mentang2 la dah abis matrik kn....

   OK, balik pade tajuk. Yup! sye dah abis matrik, Yeah for me!!!! sedar x sedar dah masuk sem 2, dah masuk study week, dah amik prekse PSPM2, dah abis matrik, dah jejak tanah JOHOR balik, dah bergelar penganggur berjaya, dah sambut my birthday 22/5 lalu, dah dpt tugasan jage my atok nenek, dah time tunggu result and tawaran UPU, dah dah dah.... ape kebanyak sgt DAH yg sye gune, ape kejaDAH nye.....

BTW, mmg sronok kt matrik.... selain dr assignments yg berlambak, homework, tutorial, lab report, kuliah bagai, and most important EXAM, so far yg lain dr yg disebut tu OK je.... hahaha.... actually, sye habis matrik nie last2 bulan APRIL, dlm 28/4 gitu... nie kira sebulan dah nie jd penganggur berjaya... Pfft~ tolong sikit ye.... sye nie LADYBOS tau kt TLDM (tidur, lepak dan makan) Hahaha..... xde la, sye kne jage atok and nenek sye la... nie pon lari amik cuti dr keje, my along baik hati nak tlg jagekn dieorg ari nie.... so sye skip la keje, lari balik umah, main LAPPY sye yg dirindui.... abis sgala drama, movie, manga and others sye bukak.... hahaha, balas dendam.... mane xnye, elok je jejak kaki ke bumi JOHOR nie, terus dpt job kne jage my atok nenek... bukan nak ungkit or bangga diri, but... more like sye nak hilangkn penat dan stress je dgn menulis di blog nie.... Almaklumlah, dah lame x menulis di blog.... lepas geram sikit.... hahaha....  tp acttually sye x kisah pon jage my atok nenek, sape x sayang atok nenek sendiri kn~~~ dieorg pon bkn banyak songgeh sgt... and xde la bosan mane pon layan dieorg, ari2 sye jd anak dara berjaya, masak itu ini kemas itu ini... hahaha.....

OK la, sye x mau ckp bnyak sgt, juz nak ckp KMNS was the place where the memory was builded~
like i said, picture telling more than words:











 banyak je lg gmbr, tp x sempat transfer ke my LAPPY.... and most of my floormate punye gambar x menepati syarat menutup aurat.... so nie je la gmbr yg sempat di rakamkn dgn lensa kamera and memory.... hope, we can build the unity until JANNAH!!! amin~

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here