BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Sabtu, 4 Oktober 2014

Salam Aidil Adha~

Assalam sume!!!

   Hahaha~ wooo wooo wooo balik kampung~ wooo wooo wooo balik kampung~ wooo wooo balik kampung~ hati riang.... (nie klau korang dgr sye meSUMBANGkan suare sye yg 'merdu' nie, mesti rase mcm nak pekak je telinge tu, haha....) Btw, mmg bez dpt balik kampung... semperna cuti raye korban la katekn.... HW(homework) mmg berlambak la, ikut hati nak je tinggal kt asrama, xyah susah payah baeak balik coz sye bkn rajin sgt pon nak wat.... tp mcm yg cikgu sye ckp "bawak je balik HW korg yg berlambak tu, buat cukup syarat.... sye tau korang pon bkn nak ngadap sgt pon HW tu". hahah.... cikgu nie mcm tau2 je,.... tp ayat cikgu tu perli ye, bkn ayat penyate...

kt tmpt sye xde unta nak di korbankn... huhu, jelouse~
Kt tmpt sye bdk2 utara r yg mmg excited nak balik, almaklum la, kami yg org selatan nie klau raye korban xde lah semeriah raye puase... kami2 org selatan nie juz sambut dgn korbankn lembu or kambing mcm biase2 je.... tp Alhamdulillah la, pade sye nie pon dah meriah.... dpt dgr bunyi meriam bertalu2, bunyi org bertakbir, tgk siaran 'Panggilan Haji', dpt berkat (daging korban) & dpt lepak sesame dgn sepupu sepapat and all my friendz like tahun2 sebelum nie.... bez ssgt!!! smpai lupe yg sye nak prikse naik cuti nnt.... haha, exam MUET Speaking.... (sye nie susah sikit lau nak brcakap, klau tulis sye OK sgt smpai mencarut entah pape...)

ckp pasal exam tetibe teringat kt result UPS yg sgt2 'memberangsangkan', memberangsangkan kelenja air mate sye je.... huhuhu, sye pon x tau ape yg sye dok blajar kt sane selame 2 bln tu... huhuhu, seih dile tgk result yg 'colour full' tu.... mcm2 gred ade, dari A,B,C,... F. huhu, like my crother said "ko punye resault mmg pass with F-lying colour la, ade yg fail tu... haha" siot je kn! tu daulat tau, bkn aq suke2 nak gagal tu... tu la, wat lg cikgu2 sedih, susah hati... skarang tgk, kn dah kene!!! Arrrggghhhh!!!! stresss!!!

Btw, my result not totally BAD, Math sye A je (sye rase kt skola dulu Add Math nie la yg paling susah... kt sini terbalik lak), Bio sye B+, Eng C & Band 3, Fiz pon C (yg nie sye mmg x jngke, coz sye ingat sye gagal...) & the last but not least yg sye rase x mau sebut je, result Kim sye yg dpt F-lying colour tu... pasal la si F tu nak cacat kn mark & pointer sye, huhu... sedih je!

Tp my cikgu2 mmg baik, diorg siap ckp"Xpe PSPM ade lg, try elok2 tau... bkn repeat that (BAD)result!" haha... sweet & spicy sungguh ckgu sye kt KMNS nie... so, keputusannye sye terPAKSE ikut program yg dieorg dah sediakn... OPEL(open letch) tgh2 mlm, kuliah tmbahan ptg2 pas habis class, exercise tmbahan yg kne submit tiap2 hujung minggu, mind map 4 all topic in all subject, totorial & past year questions yg brlambak + lg dgn study group yg x bez coz dpt dgn bdk2 yg mcm x mau study je... huhuhu, sedih btol!!!

Btw, paling2 x pon sye dah OKEY la, dr x paham langsung dah boleh wat gak... dr juz paham konsep & hafal formule je dah boleh nak explain nape kne gune formule tu ini.... dr masuk kuliah ala2 zombi xde otak, dah mcm mayat hidup sikit, boleh gak la fokus & jawab soalan2 ckgu... dr buku tutor tu suci la murni dah ala2 kertas bungkus nasi lemak yg terkene smbal belacan sikit.... Thank la tk cikgu2 sye yg teramat sabar melayan sye & the rest of my classmates yg x btol... & thank again coz snggup ngadap muke sye hari2 utk wat sye paham ape yg dieorg ajar....

I'll enjoy my study life.... huhu... Doakn sye berjaye ye & Selamat Menyambut Raya Haji~~~

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here