BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Ahad, 17 Ogos 2014

Student Of Matriculation

Assalam sume!!!

memory & remedy~ karisma students, GOOD LUCK!!!
   hahaha~ Lame x jumpe, long time not blogging... huhuhu, so ok, alasan saye mmg same je mcm slalu, BUSY... Since sye skarang nie dah jd perlajar KMNS or in other word Kolej Metrikulasi Negeri Sembilan kt KUALA PILAH, sye mmg full dgn exam, experiment report, tutor, lecture, quiz, & koko... very TIRED.... Uwaa~ rase mcm nak pitam pon ade... BTW, actually seronok gak kt sini... dpt kenal tmpt baru, org baru, dpt try bnyk bende baru & dpt pengalaman baru...

Mase mule2 masuk tu sye xde la sedih mane pon... coz sye dah biase, rase same mcm mase masuk PLKN, kosong... tp tipu r klau sye x sedih, tp setakat nie sye xde HOMESICK lg, juz sye rase malas nak start hidup sebagai pelajar semule.... rase jd bdk2 lg sronok, juz relax & main2 je... xde bnk masalah... huhu, mustahil... dah tu mse masuk bilik mase first time tu tgk2 roomate sume muke gengster, garang + masam mencuke... Oh my, mmg risau tgk roomate sume... alahai, ape lah nasib... btw bile mlm first tu, kteorg wat sesi kenal mengenali... tau2 bleh rapat, sekepala plak tu... sume gile2, hahaha... the ice was break~
Brselfie dgn bgk2 aras... 

sesi orentasi plajar baru mmg BORING... bnyak even, kne kenal pengarah, kenal felo, kenal tmpat2... tp yg bez dpt try mcm2 makanan kt cafe lain (cafe kt sini ade 4- A,B,C,D), sedap... haha, tp yg x bez kne pakse bngun awal pagi & tido lmbt... penat ssgt...abis je seminggu sesi orentase, masuk minggu study... lg pening + naik gile otak tgk buku... yg SPM pnye soalan pn ade... tp sume sye lupe, LOL... name pnsyarah sume sye x ingat... haha, normal to me...

My Classmate/praktikum
Cite hantu kt sini mmg bnk, biase r bngunan lame... akak2 PDT or senior sume ape lg, kuat kacau org la... cite itu ini pasal kes hantu... yg mcm x logik pon ade da... hantu mak cik jual karipap pon masuk skali... ish3... Tp mmg seriously ckp tmpt tu mmg dah lame, buruk & 'keras' sikit... tp sye ape kesah... sye x kacau die, die x kacau sye... die nak hidup die punye pasal la....
make more memories when meet a new person~

Yg bez kt sini mase ramadhan, kluar outing gi bazar... horray~ terase sikit dunia luar... slalu dok terperap je dlm campus tu, dah mcm zombie pon ade... huhu, dah r klau outing di Kuala Pilah tu mcm x outing... xde ape kt pekan tu, shopping mall xde, cenima xde, karok xde... senang xde yg bez... ade kedai baju & tudung je... tu pon same jenis je sume... kedai kasut pon susah nak jumpe... alahai~ mmg klau nak outing gi bahu or seremban je la... sedih btol tgk pekan koboi tu...

Wifi? kt sini mcm haram.. jgn kate wifi, line fon pon mcm chipmore je... jap ade jap xde... sadis sungguh!!! ade wifi pon xleh online FB,Blog & others... juz bleh bkak blog kolej, or others yg ade kaitan dgn blajar... BORING tp bagus gak die wat cmtu, xde r student yg bkak bnde2 yg x elok & melalaikn... tp mcm STRESS je dgrnye kan, nak wat cmne... dah setahun tu je yg perlu dimanfaatkn secukupnye... tp program mento menti & koko la yg bnk release stress kteorg kt sini....

BTW, sye dtg situ bkn nak seronok2, nak blajar... so, doakn sye dpt 4 flat & band 6 for all my exams ye... amin~

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here