BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Rabu, 21 Mei 2014

Tamat Latihan PLKN!!! Yeah~

Assalam sume!!!
   Ari nie dgn rasminye sye nak umumkn yg sye dah tamat latihan kt PLKN! yeah!!! sbnrnye sye dah boleh balik 18hb ari tu tp sye blik 19 hb & ari nie baru berkesempatan utk bkak blog tulis entry pasal PLKN... BTW, sye ade gak rase sedih & kecewa even gembira coz dah xyah pikir pasal plkn & bleh fokus kt Matrik je... ye la happy2 gak tp ttp sedih coz terpakse berpisah dgn kawan2 kt sne, x dpt tgk lg permandangan yg cantik kt sane & x dpt join dieorg wat flying fox, renang, menembak dll.... huhu, nak sgt pegang M16 tu, rare tau~Tp nak ckp PLKN nie x seronok & boring sgt pon x r, pling x merase gak wat PARA-PARA (tarian tentera) kt sane... dpt r sedikit sebanyak pengalaman yg dpt ditimba...

kt sane sye ade dpt ramai kawan2 yg lain latar belakang~ every one have their own story right? yg lain kaum & agana dr sye pon ade...satu dorm tu kire dah mcm 1 Malaysia r, mcm ade... Indian Chiness, Malay nasib baik 'lain2' xde... tp dorm sye (P8) paling sikit bdk, juz 16 org je... 10 Melayu, 5 Chiness & sorg Indian:

  • Mai~ Ketua Dorm
  • Liza~ P. Ketua Dorm
  • Sofea~ Ajk Sajian Comp. Wirawati Delta
  • Mira(me)~ Ajk/kteua Agama Dorm
  • Ela
  • Tira
  • Ummi
  • Era
  • Fatin
  • Nat
  • Tong~ Ketua Dobi Dorm
  • Xuan
  • Ee
  • Shuen
  • Ruey
  • Kausi
tp sbnrnye awl2 tu kira ramai je bebdk dorm sye tu, pass medical checkup je ramai yg kne balik... sedih gak r even baru kenal brape minggu..:
  • Amira
  • Dayah
  • Sue
  • Priya
  • Yana
Btw, to all P8 Dorm Members: Thank u very much coz sudi jd kawan sye, sudi terima sikap sye, sudi terima sye sbagai ketua agama utk dorm & sudi baik2 dgn sye even sye ade gak wat salah...
To kekwan yg lain, terutamanye Aini, Intan, Aida, Faz, Azah & Aina: be strong & thank coz sudi jd my buddyz~ hope u all dpt tamatkn PLKN dgn jayanye!
To Delta Wirawati: teruskn usaha, jdkn DELTA no 1!!! Ayuh DELTA terus mara~

Salam sayang, MIRA P8K19 (PLKN Sembrong K2/S11/2014)

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here