BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Rabu, 5 Mac 2014

Ouran High School Host Club

Assalam sume!!!
   Ari nie sye nak kongsikan satu cite yg asalnye juga dari manga & anime : Ouran High School Host Club (sye dah bace manga & tengok anime dia, sebab tu sye tahu... tp cite nie pon sye dah lame tgk sebenarnye)

Haha~ sye nie mmg dok umah tgk cite je... budak xde keje la katekn... tp ade gak org tanye sye:"x takut ke result nak kluar x lame lg? siap boleh tgk cite, ketawa mcm org nak gile..." and my reaction: "Entah... nak kate takut, x sgt... juz enjoy my life" sambil wat muke toye even ade gak r rse gemuruh tu bile ingat tarikhnye (dlm 20/3 kot...)

Ok, balik pade tujuan utama entry nie... cite nie genre die ialah romantik comedy + shoujo... sye kasi rating dia dlm 4.5/5 la... so kirenye cite nie ok r pade sye.... tp klau anda baru tgk cite nie maybe anda rase cite nie x brape elok coz cite dia mcm banyak BL (boy love) or in other meaning mcm GAY je.. tp x gak coz watak2 dlm tu sebenarnye normal je, xde pon yg suke same jantina... Moreover, my adik ckp cite nie mcm nak tunjukkn ape yg org kaye2 wat... bile pikirkn balik ade betul gak ape yg adik dye ckp tu coz cite nie mmg pasal org kaye2 je... macam x realistik sikit coz pade org yg x brape kaye mcm sye nie x dpt nak menghayati cmne hidup sebagai org kaye (mne lah sye tahu cmne kehidupan org kaye...)

Tp cite nie klau tgk mmg xleh nak berhenti ketawa... cite nie pasal kehidupan sorg gadis normal yg diterima masuk ke skola elit utk anak org kaye dgn bantuan biasiswa yg diperoleh... secare x sengaja dia terpecahkn pasu mahal milik Host Club kt skola tu mase nak cari tempat untuk belajar... then, disebabkn x mampu bayar ganti rugi utk pasu tu maka dia terpakse bekerja dgn Host Club tersebut...

nak tahu lebih lanjut? layan sendiri kt YouTube or bace manga dia kt Manga Fox ye...

watak utama : Haruhi
Haruhi sebelum masuk ke skola tersebut... 
Ahli2 Host Club yg lain : Mori, Honey, Hikaru, Haruhi, Tamaki, Kouru & Kyoya

watak2 Host Club yg dibawa oleh barisan artis utk live actionnye...
Ouran High School Host Club Live Action~

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here