BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Sabtu, 29 Mac 2014

JPJ Keretaku~



Assalam sume!!!
  Ari nie sye nak war2 kn bahawa sye akan dpt lesen P x lame lg coz sye dah LULUS JPJ KERETA!!! haha, Alhamsulillah~ bukan nak belagak juz nak kongsi cite je.... Sye dpt JPJ laki time wat litar(dlm) & jalan raya(luar)... Alhamdulillah, Tuhan permudahkn segalanye... tp yg xleh blah tu time test luar tu JPJ die muke macam cina, so sye masuk r keter tanpa beri salam & terus ucap selamat petang (nasib x wat angkat tabik skali) rupe2nye die tu ISLAM (Ouch! tu r jgn menilai buku dari ruas) terus sye ketawa & mintak maaf... lepas beri salam sye pon wat r ape yg patut mcm yg diajar... time mandu tu tetibe je die suruh berhenti kt tepi jln lepas sye turn kat simpang, x sampai setengah jln pon... sye ape lg, naik cuak r coz biasenye klau berhenti tepi jln nie maknenye dah gagal... sye pikir balik yg sye ade wat silap ke? xkn r.... tp skali tu die ckp: "Jgn rsau, sye luluskn awk r... juz turn back, sye dah penat nak cepat balik nie... tp awk kne diam2 tau pasal nie...haha~" baru r lega hati sye, buat cuak je r tuan JPJ nie... BTW, Alhamdulillah sekali lg coz berkat doa sume sye berjaya lepas JPJ test nie... Thank~


0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here