BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Rabu, 19 Februari 2014

I Give You My First Love To You...

Assalam sume!!!
   Ari nie sye bukan nak kongsikan pasal first love sye... so jgn salah faham dgn tajuk entry kali nie, haha... sye sebenarnye nak kongsikan movie jepun yg baru sye tonton.... sedih betol citenye sampai buatkn adik pempuan sye leleh.... sye? cool je r kat sebelah die even sebenarnye nak leleh gak (poyo cool je...)

tajuk movie nie same r mcm tajuk entry nie "I Give You My First Love To You", movie nie asalnye dr manga... sye dpt tau pasal movie nie pon coz my sempai promotkn kt sye... die kate cite die boleh tahan... so sye tgk je r...

~dr manga ke layar perak~
barisan pelakon
nak tahu cite nie pasal ape? cite nie pasal sorg budak laki (takuma) yg hidap sakit jantung, die kawan dgn anak pempuan doktor yg jaga die (mayu)... lepas tau yg takuma x dpt hidup lama, dieorg ade wat janji utk kawin bile besar nnt... then, bile dah besar takuma cube jarakkn diri dr mayu coz x mau mayu sedih bile die dah xde lg kt dunia nie... tp mayu ttp setia dgn dia & masih pegang janji yg dieorg buat... mcm2 halangan yg belaku lepas tu... pengakhiran cite nie mmg sedih coz takuma mati disbbkn penyakitnye...

watak utama: takuma & mayu
takuma & mayu mase first jumpe...
lepas takuma mati mayu bukak surat yg takuma tulis mase kecik2...
nak tahu lebih lg pasal cite nie? tengok sendiri kat you tube ye... sye x mau r jd spoiler, nak kene cite sume bende.... even dah bagi tau dah penghujung cite nie, hahaha...

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here