BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Rabu, 19 Februari 2014

Crazy little thing called love~

Assalam sume!!!
   Hehehe... mesti korg cakap yg sye nie dah xde keje lain selain tengok movie je... hahaha, ok2, wat ever~ dah mmg sye xde keje lain, nak wat camne... cite kali nie sye dpt dr my friend, ILI NABILAH dah lame dah, mase sebelum spm lg... cume tetibe je teringin nak tegok balik, so tu yg sehari suntuk layan movie je... haha...

ade org cakap yg tajuk cite nie gak dikenali sebagai "First Love"

pastu teringat balik mase first2 fall in love with someone (my secret, so i'll not telling u siape si dia tu~), agaknye bile kte jatuh cinte buat kali pertama mmg kte slalu wat bende yg gile2 ke bile bende tu ade kaitan dgn si dia? (haha, kantoi cik Nami nie pernah wat bende gile2 gak mase fall in love with someone tu...) molla~ sye pon x tau & x pasti coz setakatnie sye xde r stalk die or wat bende2 yg x patut, paling x juz draw love shape kt buku dairi bile setiap kali bertentangan mate dgn dia...
haha, cite lame... sye pon x lame x jumpe die, entah2 die pon x kenal sye lg...

OK, berhenti merepek merapu... kte sambung pasal cite nie... cite nie mengisahkn Nam, gadis biase2 je, x cantik mane pon mase awal2... then demi cintenye terhadap shone, jejaka idaman kt skola die, dia sanggup berudah & buat ape je utk menawan hati si jejaka itu... dia sanggup berlajar utk jd pandai, jd popular dll... mcm2 yg die buat utk tawan hati shone, kasi coklat, cube tonjolkn diri dgn bantuan kengkawannye... tp at last, mase dia lafazkn cintenye shone dah couple dgn org lain... kesian die~
kengkawan nam

dr si hodoh menjadi si cantik ~nam~
tp sebenarnye shone pon sukekn nam cume bile dpt tahu yg kawan baiknye sendiri sukekn nam dia x mau jg kacau daun coz diorg dah wat janji utk x jatuh cinte dgn gadis yg same...

malas nak cite, so yg lain tgk sendiri tau~

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here