BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Khamis, 23 Januari 2014

Yeah, boleh aktif blog semula!!!

Assalam sume!!!
   lamenye x berblog, rindu korg sume! (berasa sedih yg teramat)
btw, segala masalah sye dah selesai... i'm happy 4 it... alhamdulillah tuhan permudahkn segalanye... so, sye boleh r start berblog semula! yeah!!!

oh lupe nak kasi tau... sye skarang nie tgh amik lesen memandu motor & kereta... so harap korg sume doakn sye yg terbaik ye! mmg sibuk sgt since masuk tahun baru nie... even sye dah habis skola, tgh tunggu result spm, tp masih terasa kesibukan pagi2 di rumah mcm mase skola dulu2... btw, sye rindu ssgt kt skola, kt cikgu2, & the most... of coz my bff!!! haih~ bile lg nak jumpe korg ye.... (ala2~ terfeeling lebih...)

bulan lepas my kakak sedare kahwin, bln dpn my abang sedare lak (adik die) & sorg lagi my kakak sedare... huhuhu... mmg penat x terkate (mcm die je yg nak kahwin... GATAL! hahaha...)

my sedare (yg baye sye tu...) pn sye rindu ssgt... mcm dah lame x jumpe je gayenye.... tp nak wat mcm manekn, die dok jauh sgt, dah tu dia pn sibuk memanjang... mmg jarang jumpe r, sbb tu klau jumpe rase nak cite sume bnde kt die even bende kecik je pn... tp klau jumpe msti rase janggal sikit, maybe sbb dah lame sgt x jumpe kot, or sebab dia makin matang... (sye tau sye nie nmpak mcm budak2... *sob3*)

abang long sye tahun nie die dah keje dah, penat die kate... mak sye suruh die sambung blajar tp die ckp x mau nak rehat dulu... hahaha, makin riuh r rumah sye coz ade abg long... abis adik laki sye dikejeknnye... walaupn x gi keje, tp abang long sye nie asyik keluar gak, gi lepak dgn kengkawan die... almaklumlah anak mude skarang...

my adik pempuan lak dah pindah masuk skolah sye, x mau amik arab die ckp... die kte arab susah, so die mintak abah sye tukarkn die ke skolah sye & adik laki sye tu... nasib baik sye dah abis skola, so x jumpe r die kt skola... cian adik laki sye, mcm mne r die layan adik pempuan sye tu kt skola... hahaha, tp sye rse lg kesian kt adik pempuan sye coz kengkawan adik laki sye mmg suke sakat org sikit...

tp tahun nie mmg banyak bende jadi... rse x caye je dah abis skola... btw, i'm happy 2 enjoy my holiday!!! yeah!!!

dah abis skola.. (feeling... not so bad)

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here