BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Isnin, 27 Januari 2014

1 litre of tear

assalam sume!!!
   ari nie sye nak kongsikan 1 citer yg buat sye nangis dari awal citer smpai abis... sedih gile! *sob3* first time feeling gile tgk drama...  sampai adik sye pon x caye sye nangis, die yg dok sbelah sye pn nangis skali... cakap org je lebih adik sye nie... even adik laki sye & his friends pon nangis tau tgk cite nie...

dptkn dvd 1 Litre Of Tear dipasaran... or tgk je online kt YOUTUBE..
mne xnye citer nie dpt tempat ke-3 dlm list drama paling sedih time sye tgk tu... episode 1 je dah sedih coz watak utama die, aya, seorg gadis biasa, dpt tahu yg die ade penyakit lebih kurang mcm cancer otak la... then, ade kisah persahabatan, keluarga & cinta gak.. cite nie menunjukkn mcm mne kehidupan seseorg yg tahu die akan ade penyakit merbahaye & akan mati.. mengisahkn ketabahan seorg gadis mengharungi kedukaan & keritan sebagai penghidap penyakit merbahaya... mengisahkn bertapa pentingnya kasih syang antara keluarga, sahabat & insan tercinta... nak tahu pengakhiran cite nie? tonton lah sendiri ye!
AYA & keluarganye... Aya lumpuh & x dpt bercakap dgn lancar disebabkn penyekitnye..
watak utama, AYA & hero, HARUTO


P/S: cite nie diambil dr kisah sebenar & dilakonkn semula... *I still wanna to cry...*

kisah nie adelah kisah benar yg bukan direka semata-mata.. dipetik dari kisah seorg gadis bernama AYA KITOU..
nie lah die, AYA KITOU..




0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here