BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Isnin, 16 Disember 2013

Slamat Tinggal Blog...

Assalam sume!!!
   Ari ni sye nak gitau sesuatu yg penting!!! minta prhatian!

"dgn ini sye, Nami akan menutup or memprivasikn blog ni untuk smentara waktu dlm bebrape hari lg disebabkn bbrape masalah teknikel.. diharap agar sume menyetujui keputusan sye & tetap mnyokong sye... namun, blog ini akan tetap kekal & akan di aktifkn semula setelah segala masalah selesai... harap maklum & doakn sye mampu mghadapi masalah ini dgn sebaiknye.... Thank u all!!! "

Assalam sume & slamat tinggal...

love untill jannah,
NAMI

Ahad, 15 Disember 2013

Ronda2 Bp mall

   Assalam sume!!! ari ni sye nak cite asal sye & kengkawan gi jejalan kt bp mall...
mmg sronok! even  takde la wat pape sgt....

mle2 samai trus gi tgk time wayang mule, nak kne bajet mase gak coz mak sye tak kasi balik lewat.. then kteorg gi jln2 round satu mall tu wat window shopping, tim mle2 ade r gak sesat kt sane (sye mmg  suke jln2 kt dlm mall) ade r gak beli sikit barang, nak cari kawan yg keje kt situ tp

then, gi makan2 kt KFC & trus gi tgk wayang cite 'frozen' dlm bahasa melayu...then, gi bli big apple & trus balik... tp kt dlm mall tu brape kali gi tandas coz sejuk sgt... maybe ni last time kteorg outing sesame... sedihnye...






BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here