BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Khamis, 28 November 2013

SPM ku tinggal kenangan....

Assalam sume!!!
   Ari nie sye dah bebas!!! SPM (saatpaling mengerikan) dah abis!!! Yahoo! rse mcm nak loncat je dr tingkat 3 blok prikse tu ble habis je jwb paper3 Bio smlm.... dah dpt cuti, dah dpt cuti! ari nie lak kne pulangkn buke skola yg dpinjam.... buku kt almari yg brselerak mcm rupe kapal karam tu pn kne kemas (rse mcm nak bakar je sume buku tu.... hoho). mls nak tgk pape buku lagi.... Prikse SPM pon dah habis, tngl nak kne brdoa & brtwakal je, moge Allah memberkati usaha sye....

   Cepat nye mse berlalu.... sedar2 je dah abis prikse SPM, dah abis skola, dah nak abis thn nie, dah xleh jumpe kwn mcm selalu kt skola, dah xde gurau sende dgn kwn, dah xde kwn nak dsakat..... hoho, I feeling alone.... skarang dah susah nak lepak2 dgn kwn mcm selalu.... skarang dah ssh nak jumpe kwn yg jauh2.... I'll miss u all....  mcm rse x nak adis skola, x nak membesar, x mau pikir masalah org dewasa.... tp waktu ttp bergerak kn? sape je yg bleh melawan hukum alam... tp sebahagian hati lak rse seronok coz dah x yah nak hadap buku tiap2 mlm, x perlu dgr mak bebel suruh bace buku, x lagi nak kne hafal formula2 & nota2, xde lg keje skola yg berlambak mcm gunung fuji, xde lg kne bangun awal pg utk g skola....

Hate & love, maybe tu yg sye tgh rse.... sape tau? sebelah hati suke abis skola, sbelah lg lak sedih tinggalkn skola..... mix it together dlm hati... (haha, ape je r yg sye mencarut nie, sye pn dah x tau..) maybe hari nie last day g skola.... lps nie pn dah x tau g mane dah.... maybe g amik lesen mandu, or buat temu duga UPU, or g wat keje smbilan, or lepak2 duduk rumah je..... entah sye x brape nak sure even my mom dah ttpkn ape yg sye nak kne wat time cuti nie... BORING~~~
PLKN pn nak kne join gak coz sye dpt.... olala~ sronoknye cuti (nie perli.. haha) tp tarikh die sye blom tau...

papepon, sye sbnrnye ade bnyk bende nak buat utk thn nie.... tp msh x kesampaian... dah r x mau sedih2, nak happy2 & enjoy my holiday!!!

All A's 4 D' SPM!!!

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here