BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Ahad, 29 September 2013

The Trial Graduate's Day

Assalam sume!!!
   Ari nie sye nak kongsikan cite pasal my graduate day (tp bkn untuk SPM r, nie juz 4 the trial...)

mmg bez, coz dpt rse pakai jubah graduasi tu, even labuh gile sampai mase naik tangga ade je yg nak wat drama memalukan tegolek dpn org ramai tu... (sye antare pelakonnye...) ~lol~
Wana pn dtg gak even dia still sakit2... muke die jgn tanye, kesian die.... kne lak chiken pop (knape bkn chiken chop ke? kenyang sikit perut makan tu...) time2 cmne, tp beznye dpt cuti (mean MC not Holiday...) rindu die ssgt! miss u, WANA!!!
Emm, my result sbnrnye xde r baik sgt.... juz paras2 je.... dpt 4A je for the trial, hope dpt 10A for SPM nanti, Insya-Allah~ janji dah berusaha & tawakal pada Allah.... Amin~ doakn sye tau!!!

tp, my mom macam biasa r, x pernah puji or bangga sikit kat anak die nie.... same like mase amik result for PMR...susah sgt ke nak ucap tahniah tu? teruk sgt ke sye nie? ok, fine... sye xde r baik sgt, tp sye dah usaha kn? salah ke bagi pujian sikit sbagai galakan? sye pn nak gak rse usaha sye dhargai.... ade je bbdk lain yg x berusaha pn time exam tu, siap meniru lagi.... tp mak ayah diorg siap puji gile2, bangga gile dgn anak diorg... sye..? entah r, time graduate tu pn sye x berani nak toleh tgk muke mak... sye tau muke mak tu tgh marah, masam mencuke tgk sye coz anak org lain lebih baik dr sye..... sampai sye nak senyum dgn ikhlas pn susah....
haih~ nasib badan kn? lain org, lain mak, lain layanannye.... tp sye ttp bersyukur coz paling x sye still ade mak drpd org lain yg langsung x pernah merase kasih syg mak....

OK r, x mau sedih2, nangis2 or sobbing2.... enjoy je r tgk pic sye graduate nie ye? Thank!!!

my home theacher~ mama Sally yg cool je~
berbaris diawal pagi

terpakse beratur berteduh bawah laluan berbumbung nie coz hari tetibe je hujan...
Azwa & D' Geng!!!

Angkatan gadis ayu~



Me & all My FRIENDZ~
Bebudak CEMERLANG SPM!

hadiah dr ckgu Hasiin (tp juz utk bbdk yg die ajar.. so sye x dpt)
Majlis Graduasi PMR, SPM & STPM SMK Dato' Sulaiman~
Tetamu terhormat(kanan) & Pengetua(kiri)
siap pasang layar lagi~
Barisan pemuda-pemudi Calon SPM 2013

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here