BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Ahad, 2 Jun 2013

My Birthday (22/5/2013)


Assalam sume!!!
   Ari nie sye nak cite sikit pasal birthday sye pada 22/5/2013... (tau dah lame lepas, tp sye ttp nak cit gak! x kira!!!)... hahaha... Ok, r my birthday jatuh tup2 tepat time sye tamat prikse mid-year yg mmg seksa tu.... kira sambut sekaki r... mmg bez!

mlm sebelum hari lahir sye lagi my adik(pempuan), IKA dah tepon wish kat sye... hehehe, my adik kasi keychain name sye (wat sendiri tau...)... my adik laki, AZRI juz wish coz time prikse die x sempat nak kasi hadiah... my mom & dad? sure r dapat hadiah! my dad yg pilih tau... caya x? hehe... diorg kasi sye buku 'Wanita Dalam Islam (kemuskilan & panduan)... rsenye diorg nak sye jd anak solehah r (sye x cukup baik ke? hehe..), tp bagus gak coz dulu sye mmg nak sgt buku tu time cikgu ppim sye gne wat soalan cempumas time ujian ppim dedulu... sye punye r nak buku tu, skali tuhan makbulkn doa sye... Dia kasi terus 1 set siap dgn CD die skali... mmg hebatkn kuasa Allah...

pagi tu mmg x de pape r coz sye nie bkn femous pon... x ramai yg tau ari tu my b'day (but yg rapat2 dgn sye mmg awal2 lg dah wish r... haha) sayang gak diorg kat sye ye.... pastu my BFF (bez frenz 4 ever) pon wish & kasi hadiah kat sye... First at all, ILI yg kasi purse/wallet kat sye (mmg cute, siap ade pic *beruang* lg... x sure r tu beruang ke ape..) and then, RA-IN lak kasi hadiah frame kek die (die siap tulis kad lg, mcm x caye je org mcm die tulis kad coz kad die tu kira panjang gak r, siap dgn pic die lukis lak tu... mmg comel r die nie...) Next, WANA kasi lilin cup hidupan laut (die pon ade tulis & lukis kad, tp mmg funny tgk lukisan die coz x pernah2 die melukis... tetibe kasi sye lukisan...) akhir skali, EQA kasi frame gak tp bkn bentuk kek r...(die pnye bentuk kerusi beruang, mmg cute gile..)

tp, sebenarnye sye lahir mlm 22/5 tu.... yg tau cume mak ayah sye & beberape kwn baik sye je yg tau.. sbb tu r mlm tu diorg mesej wish kat sye (walaupon jauh tp dihati ttp dekat mcm org tu... haha)

papepon sye nak ucapkn bebanyak trimas r kat sume org yg wish, doakn, & kasi hadiah kt sye ye... moga rahmat & berkat Allah membalas segalanye....

THANK! <3 br="">

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here