BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Jumaat, 21 Jun 2013

Cuti Jerebu!

Assalam sume!!!
  Yeah! akhirnye dpt gak cuti! 'Cuti Jerebu' lak tu... (tp kne ganti balik r..) hoho, bkn nak bersuka ria ssgt coz jerebu nie but nak wat cmne kn untuk kesihatan & kebaikan sejagat kn... bbdk skola sye bkn riuh lagi time cikgu nak umum cuti nie (dah mcm nak umum raya je...)

OK, cite nie mule cmne... pd ari khamis yg x beberape nak cerah, lebih kurang jam 11 pg, tetibe cikgu panggil sume pelajar & guru utk berkumpul di dewan skola... then,... Jeng Jeng Jeng! cikgu ckp sume bleh balik coz jerebu dah makin teruk, dpt cuti 2 hari! Yahoo!!! mcm nak jerit je tp dlm hati r bele dgr ckgu umum cuti jerebu nie coz dah x sanggup jd ninja pakai penutup muke tu... haha, nampak sgt berdoa utk jerebu nie jd lg teruk coz nak cuti...

papepon kawasan tempat tinggal sye(muar) dah dpt cuti awal2 lagi, siap masuk TV lg... famous! tp skola sye cuti lambat sehari coz sye blajar kt daerah BP... untung r adik pempuan sye coz dpt cuti awal...

tp sye masih berharap agar 'pencemaran alam' nie dpt diatasi segera... klau x, alamatnye jd ninja lg r sye nie.... haha... tp mask tu kat kedai sekitar kawasan sye sume dah abis dijual... untung r perniaga...

masjid muar...


my adik pempuan kt sungai muar!
P/S: jgn lupe pakai topeng muka ye(bkn mask utk kecantikan tu...) & jgn wat pembakaran terbuka tau!

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here