BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Selasa, 28 Mei 2013

Gwiyomi! XP

Assalam sume!!!
   Ari nie sye nak cite pasal 'Gwiyomi'.... rsenye sume tau kn gwiyomi tu ape, Ala... lagu dgn style CUTE2 org buat tu r.... sye x de r suke sgt gwiyomi nie (menyampah ade r sikit...)

sye tau gwiyomi nie gah lame dah coz ade kwn minat gle K-POP... truthly, gwiyomi nie asal dari korea... bkn tarian, tp ble tgk tu ala2 GEDIK2 je... meluat r ble tgk.... tp time tu kt Malaysia blom popular lg geiyomi nie.... die mule popular since ade bdk pempuan Malaysia upload video die wat gwiyomi (bdk tu bleh tahan cute r gak, but pd sye ttp nampak gediks...)

pastu tup2 gwiyomi nie terus popular.... haih lah, mmg r klau org malaysia pnye peragai.... senang sgt ikut budaya luar, budaya sendiri x de lak nak di banggakn, nak diwarisi.... gwiyomi nie ade gak baiknye coz die mcm ajar bbdk kecik kira 123 je...

ok r, klau korg nak tgk gak GWIYOMI nie, korg tkn je kat google or youtube....

 www.youtube.com/watch?v=VAPZAWO6frQ

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here