BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Jumaat, 10 Mei 2013

Check List bulan nie!

Assalam Sume!!!
   Ooo~~~ lame nye x berblog (cite pasal hidup sendiri..). hohoho.... arie nie sye nak cite pasal check list sye blan nie, almaklum r saye nie sibuk + malas nak wat post bebanyak...  hahaha...

  • Sambut birthday KHAIRI/ my group (DULCINEA)
hahaha... nie patutu wat bln lepas punye, tp coz x sempat time tu terpakse r d tangguhkan & di wat pd awal blan nie... AMIR KHAIRI nie ade kisah disebaliknye yg gak melibatkn group sye tu(DULCINEA).. rsenye sye ade tulis dlm post sye dulu2, klau korg ingat r...
 
  • Hari Mengundi PRU13
Yg nie klau sye nak membebel mmg panjang lebar r... dgn main tipu2 tu mmg banyak r.
Ade yg mengundi 2x tu tak kira lagi coz dakwat tu bleh hilang pakai sunlight (sabun pencuci),dgn isu black out & mcm2 r... tp tahun nie abg sye join PKR

  • Prikse Mid year TIME!!!
huhuhu... yg nie sye mmg maut r, mmg tgh time prikse nie... rse nak nanggis je.... susah gile, tp Insya -ALLAH bleh jwp dgn baik.... korg tlg doakn kejayaan sye ye... TQ! Sayang korg~~~

  • Hari IBU & Hari GURU
yg nie bakal disambut tp sye x beli hadiah lagi... x tau r nak kasi ape... ade ape2 rancangan? idea? hummm~~~ tp tahun nie mcm x brape nak meriah sgt r.... mcm x best

  • My BIRTHDAY (22/5)
hahaha.... nak promote sikit pasal my birthday yg bakal disambut, jgn lupe wish + kasi hadiah ye... (kidding) tp sye ade mintak hadiah dari my parent cume diorg kate sye dah besar x yah hadiah2... huhu~~~ sedihnye...

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here