BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Rabu, 29 Mei 2013

Cecuti 1 Malysia XP

Assalam sume!!!
   Ari nie sye nak cite pasal cuti sye... klau ikutkn x layak dipanggil cuti pade sye coz sye mmg sibuk dgn klas2 tamnbahan.... huhuhu, sadisnye hidup sebagai pelajar SPM nie.... tp tu sume utk kebaikan diri sendiri gak kn? so ikut je r mne yg baik tu....

 stakat nie, nie r first time sye abiskn cuti sye dgn adik2 sedare sye... umi diorg g klantan atas urusan ape sye x tau... tp yg pasti anak2 makcik sye tu mmg tinggal dgn sye selama seminggu nie.... haha... mmg r bez tp diorg nie susah gak nak jg.... naik pening kepala sye....

cuti nie x tau r sye balik bandar x (kampung ayah sye kat bandar KULAI... so blik bandar r kn?) tp klau blah mak mmg sure r ari2 singgah... dkt je kn, lame dah x jenguk diorg... ape khabar agaknye... sihat ke x... ari tu dgr cite nak wat akikah adik sedara sye, Asraf (rsenye r...)

time cuti2 nie mmg banyak r jemputan khawin sampai ke rumah sye, almaklum r mak ayah sye nie cikgu, mne x ramai kenalan diorg.... naik penat kaki sye nak ke hulu ke hilir  g jamuan khawin... haih, nasib badan... memenuhi jemputan itu wajib selagi tiade benda2 yg haram disisi syarak...

spupu sye yg sebaye sye tu pon blik kampung mmg dah lame x jumpe dia, dia kn skola asrama... mne ade mase nak jumpe, jauh lak... tp kakak & abang die x balik lak... abang die hensem tau, rugi x dapat cuci mate.... haha, kiding... tp mm dah lme x dok bborak dgn die lelama... tido sesama, main sesama, masak sesame, jejln sesama... sume bende r dgn die mmg dah lame x wat.... Miss her very much!!!

g jejaln tu msih x sure r, dgr cite mak nak bwk adik sedara sye tu g mandi air terjun kat bekok tu, untung r..... tp rsenye sure sye kne ikut skali coz sape lg nak kne jg adik sedara sye tu klau bkn sye yg baik hati nie (perasan!)... hahaha... insya-Allah , jadi g sne rsenye....

papepon cuti sye mmg banyak bende nak kne wat, dari homework berlambak walaupon bru abis exam, dgn buku2 nak kne bace lg, dgn klas2 tambahannye, dgn segala dagai aktiviti kemasyarakatan (keluarga) sye lg.... mmg penat tu xyah ckp r, rse mcm nak tido mmemanjang je... huhuhu...

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here