BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Selasa, 22 Januari 2013

Saya Budak berKARISMA!!!

Assalam sume!!!
   Ari nie sye nak kongsikan kat sume yg name klass sye dah bertukar dari 5 SPM 1 kepada 5 KARISMA... Ape ke jadahnye name tu? entahr nie sume cadangan dari GPK1 skolah sye..

mcm nie ke yg di gelar berkarisma tu? molla... pde sye mcm cool aje..
Kami budak berKARISMA!!! (ayat poyo habis)
klau sye r sye rase lebih baik letak nama ilmuan islam ke, name planet2 ke, bintang2 ke, name saintifik pokok @ haiwan ke.... ye r, kteorg nie bdk aliran sain... so mcm cikgu MT & KIM sye ckp, lg elok ambil name saintis islam... tp bdk aliran sastera sure x brape stuju, so name KARISMA nie pon TER-paksalah kteorg terime seadenye... x pe r, janji 10 A+ tu tercapai... mak sye ckp, "name kelas ko tu x memainkan ape2 makne pon dl prekse ko, x payah nak kesahkn sgt..."

Tp pde sye r name nie kire yg terbaik r drpd name2 kelas lain mcm:
  • Bestari: dah selalu gune...
  • Jauhari: pon dah selalu gne...
  • Dedikasi: x brape nak cool
  • Cekal: dah biase gne
  • Gigih: pon dah biase gne
  • Harmoni: ??? no comen,lol
  • Azam: x cool...
Kesimpulannye: semua name tu dah biase digunakan & x brape bez utk dignekan...
Truthly, name nie sume ambik dr name blok2 kt skolah sye kecuali name BESTARI. tu name dewan coz name blok LESTARI tu maksudnye xde perubahan... so, ckgu pon tukarknye...

So, akhirnye name kelas sye pon bertukar r kpd 5 Karisma/ 5K (mcm nilai duit lak)



nie r bebdk berkarisma yg ditinggalkan oleh guru kelas, MAMA SALY coz cuti bersalin


mmg berkarisma bebdk pempuan klass sye nie...

Lukisan bdk2 laki klass sye yg dilukis pd thn lepas... tp bkn sye yg lukis, ni JUDIN pne keje..

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here