BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Selasa, 22 Januari 2013

HKR (Himpunan Kebangkitan Rakyat)

Assalam sume!!!
   Ari nie sye nak cite sikit pasal himpunan tergempak yg pernah berlaku kat Malaysia baru2 nie... Bkn nak berpolitik tp ia sebuah kenyataan... sye nie pon x brape nak sokong kerajaan BN sgt r, maybe coz sebab tgk muke N@7!B je pon rse loye tekak den nie... tp truthly bende nie pon terjadi kt luar negara, xcaye ce bukak surat khabar or search kt internet or listen... listen... listen to the radio!!!
HKR...

Ape? korg x tau ape tu HKR! Ok, HKR nie adalah singkatan untuk Himpunan Kebangkitan Rakyat yg diadakan di Stadium Merdeka pada 12 JANUARI 2013 & dihadiri oleh pelbagai rakyat berbagai kaum untuk menuntut hak mereka sebagai rakyat... maklum lah kn x lame lg nak pilihan raya (PRU 13)... Sure BN & UMNO naik kejang urat coz takut tgk HKR nie... hehehe...

BENDE nie dpt dr abg sye... mmg x leh blah... it will coming soon, Insya - Allah...

syangnye sye masih x cukup umur untuk mengundi or terlibat dalam perkara2 mcm nie... Lg pon sye kan masih di bawah ketiak wangi mak sye... hohoho... klau x sure sye pon nak turut serta!
Tp x pe r, abg sye dah pergi ke sne with his friendz... sepupu sye nak join tp mak die pon same x kasi ikut.... hahaha..

So, kepade bakal2 pengundi semua... buatlah pilihan yg bijak ye? yg adae kat luar negara tu, hope korg dpt balik untuk tunaikan kewajipan korg sebagai pengundi!

Papepon, KAMI NAK MALAYSIA BERSATU bukan 1 MALAYSIA!!!
Hope PM paham...
HKR 12


Mcm dibanjiri oleh sekumpulan manusia dah...

My brother yg merupakan salah seorgnya...


My Brother, Afiq with his Friend

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here