BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Sabtu, 22 Disember 2012

PMR 2012 result ^^

Assalam & olla2 sume!!!
   Lamenye x mengupdate blog nie... nasib baik x berhabuk! sori ye, line rumah x dapat r dlm bebrape minggu...  bru ari nie dpt buka tgk2 blog nie...

OK, bebalik kpd tajuk entry kli nie.... mcm yg sume tahu, thn nie adik lelaki sye amik prikse PMR... so nie yg sye dok menyibuk nak tulis entry pasal resultnye...

My school dpt 15 org plajar 8A & 17 plajar 7A 1B (15 drpdnye mendapat B English), That happen to my adik jugak, cume dia x dpt B r dlm English (English dia C, mak sye marah sye coz x ajar dia..). so... pade pandangan sye mmg menurun r keputusan PMR skola sye sejak 2 tahun nie (tahun sye pon menurun 2 org drpd 24 org pd tahun 2010...). Nak wat cmne, ade hikmah disebalik kejadian nie bak kata ckgu ADAM, hehehe....

Papepon, nak ucap tahniah r kpd sume adik2 yg berjaye & bersyukur r ke atas keputusan anda!
"Apa yang anda semai, itulah yang anda tuai..."

And...

kpd yg x beberape nak bejaye tu.... jgn r sedih2, happy go lucky r... x mau tgk ramai2 bwt duckface kt fb tu coz x berjaye, geli sye tgk!!! Sye nasihatkn utk beristigfar bnyk, bersyukur & reda bgn ketentuan-NYA... Jgn risau r! sye yg 8A thn lepas nie pon x g mane2 walaupon dpt tawaran... x sume x berjaye tu BIJAK walaupn mereka PANDAI... klau tuhan nak kasi sesuatu kat kte, dia akan kasi siap dgn bersebab lg... So, bersyukur r ye... Aja2 Figth!!!

kain rentang nie mesti berganti baru thn dpn... kenangan...

piala2 nie mungkin akn diorg dpt time hari graduasi mcm yg sye dpt...

sye & my adik...
P/S : Adik sye juz dpt 7A 1C, Alhamdulillah... walaupn time amik result tu ayah sye xde same... sye nak kasi dia hadiah, tp... nnt2 r, insya-Allah klau sempat ye...

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here