BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Jumaat, 16 November 2012

The Lazy SchoolHolidays


Bruno Mars - The Lazy Song

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything

I'm gonna kick my feet up then stare at the fan
Turn the TV on, throw my hand in my pants
Nobody's gon' tell me I can't

I'll be lounging on the couch just chilling in my Snuggie
Click to MTV so they can teach me how to dougie
'Cause in my castle I'm the freaking man

Oh yes, I said it,
I said it I said it 'cause I can

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything
Nothing at all, nothing at all

Assalam sume!!!
   ape khabar ari nie? Sye? sye sihat je but malas sikit r sejak cuti nie.... hohoho.... relex NAMI x lme lagi mule r klas tamb, nak sgt kn? amik ko! mcm rajin sgt time x cuti tu!!! hehehe... (talk to myself)

it really my lazy days... LOL
papepon sye ade satu pengumuman,

   "Blog sye sudah mencapai entry ke-100, huhuhu.... nie enty yg ke-101...penat gak wat entry nie...."

yup sye mmg malas nak wat entry, ye r blog nie pon sye wat sesaje je utk hiburkan hati & isi masa lapang... but sbnrnye, blog nie dah lame capai entry ke-100 tu cume.... sye je yg suke buang balik entry yg sye rse x sesuai, tu pasal entry makin berkurang... hahaha....

Yeah!!! entry ke-100 dah lengkap!!!

adik sye(kat sebelah sye skrg nie) ckp: ko punye blog bru sampai 100 entry ke? tu pon nak wat pengumuman? bangga r nie...?!

sye: ko sibuk pasal! sike ati aq r, blog aq... bkn bangga, juz nak kongsikn kegembiraan je... ko patut sokong aq tau, bru ade semangat... nie x bg komen je lebih!!! (adik sye trus blah...)

hehehe.... so, hope korang akn still sokong sye & tgk2 r blog sye nie walaupon x smeriah blog yg lelain... & the most impotent, THANK a lot to korg ye...

Yoss, berusaha r NAMI!!! Chaiyok!!!

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here