BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Rabu, 14 November 2012

Awal Muharam!!!

Assalam sume!!!
   arie nie sye nak cite pasal awl MUHARAM or we call it Ma'al Hijrah (klau sye x salah eje r..). rse nye korg sume tahu ape tu Ma'al Hijrah kn? huhuhu... nie kn kisah penghijrahan Rasulullah & para sahanbat baginda dari MEKKAH ke MADINAH di atas wahyu ALLAH S.W.T... ala, tnye bdk drjah 3 pon tahu r, lain r klau korg nie mualaf kn?

OK r, nak masuk tahun baru nie... ape azam korg tahun dpn? azam korg thun nie tercapai x? azam sye x tercapai 100% coz sye x dpt g wat umrah thn nie... abang & adik sye banyak gne duit coz diorg baru first year kn...well, bkn rezeki... janji jgn putus asa je, sure klau tuhan redha dpt r g thn yg lain.. Insya-Allah!!!

papepon, tahun nie punye azam taruk tepi mne yg dah tercapai tu... sye nak wat azam bru plak!

nie antara azam2 sye:

  1. nak pastikn azam2 thn lepas yg x tercapai terlaksana, Amin...
  2. nak perbaiki lagi diri nie... yup, sye mmg nakal, tp berakal!!!
  3. nak dptkn 10 A plus dlm SPM, Insya-Allah.... korg tlg doakn sye ye!
  4. Nak dptkn lesen Motor + kereta... nie sure kne tunggu pas SPM
  5. nak blajar memasak... ahak, mcm x caye je dgn azam nie... sye? memasak? molla...
  6. nak bli fon baru + tablet coz fon sye yg lame dah rosak.. tp sye still ade satu fon lg...
  7. and yg paling penting nak kumpulkn seberape banyak memori dgn kekwn coz mungkin nie thn last jumpe dgn diorang sume... I will miss u all!!! (mcm GEDIK lak)
 rsenye tu je ko... x nak r wat azam bnyak2 nanti x tercapai lak... hope you all have a happy nice day! Salam Ma'al Hijrah!!!
doa akhir tahun & awal tahun bace sebelum(akhir) & selepas(awal) magrib tau!!! klau x silap sye!

selamat ber-HIJRAH sume!!!

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here