BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Sabtu, 27 Oktober 2012

SALAM AIDIL ADHA

Assalam sume!!!
   ~ Selamat Hari Raya, Hari untuk kita bersuka ria.... nanana... yada3.... ~

Hohoho, mesti x sedapkn sye nyanyi.... nasib baik korg cume bace entry nie je....
   Papepon ari nie sye nak cite pasal Hari Aidil-Adha sye... sori lambat tulis entry nie... hehehe...

   Hari sebelum tu, sye , ika (my little sister), my mom & my granny dah memasak pelbagai juadah utk rye haji kali nie coz sume sepupu-sepapat sye balik... cume aunty sye yg dok kat Palong, Negeri Sembilan tu je yg x balik.... Pastu malamnye kteorg makan ramai2, syok abis r! And than, kteorg pon solat berjamaah... time tu mmg rse shadu ble dgr ayah sye laungkan takbir & imamkn solat... dah lme x solat emaah dgn ayah sejak dia solat kt surau je... huhuhu, love you...

MOM & DAD

  Pagi sok nye (pagi rye r), kteorg sume berkumpul sekali lg kt umah atok & nenek sye... makan2, lepak2, yg laki g solat kt masjid and surau, yg pempuan dok umah wat solat sunat ari rye... petangnye, sye g jln2 dgn adik sedare sye... g tgk lembu yg nak kene sembelih tu, tp sye x tgk r diaorg sembelih... sye nie kn takut darah... tp truthly, kt dpn umah nenek sye je pon.... x de r jauh sgt... tp thn nie mmg banyak org wat korban, kt tempat sye je sampai 6 ekor lembu tombang... klau org india nampak, diorg marah x? hehehe.... ade gak yg korban kambing, cume sikit r... org skarang dah kaye2 walaupon cume org kampung je, stuju x? Molla, sye x tau... sye rse, sye nie biase2 je...
Gotong - royong keluarga HJ. Badeli & HJH. Tumirah!!!

Sok  lak nak g umah nennek blah ayah.... katenye sepupu sye nak bertunang, Alhamdulillah... so, mlm tu kiteorg wat kuih karipap.... sedap!!! klau nak dtg r umah sye....

rsenye tu je kot cite yg sye nak kongsikan.... ye r, sye bkn dok kat blah utare sne... klau kt sne tentu meriah kn? X tau r...

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here