BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Sabtu, 20 Oktober 2012

MUGIWARA PIRATE/ LANUN TOPI JERAMI/ STRAW PIRATE ~ ONE PIECE

Assalam sume!!!
   Arie nie sye nak cite sikit pasal adik sye yg bru je ble model kapal MUGIWARA PIRATE dlm anime ONE PIECE tu.... tp nie yg THOUSAND SUNNY r... huhuhu, dah amik pic dah dgn  kapal tu, syangnye x leh nak upload lak...
Tp bnde alah tu x de r besar sgt, tp tgk harge dia... perghhhh! mahal gak! banyak gak duit adik sye nie tp kedekut! x pe r, dia bru abis exam PMR kn.... yg kakak nie tumpang posing je kat pic tu... hehehe...

Saiz die lbh kurg mcm tu r.... cume x leh r terapung kt atas air tu...

Kapten kapal, LUFFY & bendera STRAW PIRATE

Ahli2 MUGIWARA PIRATE

Mcm nie r rupe die tp adik sye x beli r figure character die tu

nie lak kapal GOING MERRY yg dah terbakar... time nie mmg sedih r, sume ahli mugiwara pirate menanggis terutamenye USOPP...

Gambar kat kotak die

nie lak kapal selam TRAFAGAR-LAW... tp x beli r, sume tenggok je...

struktur kapal GOING MERRY yg tlh di musnahkn... nak cari yg THOUSAND SUNNY x jumpe....

pandangan 3D...

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here