BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Sabtu, 20 Oktober 2012

Lirik Lagu HLOVATE ^^


Assalam sume!!!
  Ari nie sye nak kongsikan lirik lagu HLOVATE... x tau ape tu HLOVATE? ok, nie sye cite... HLOVATE tu sebenarnye nickname penulis novel, novel dia mmg laris gile r... tp biasenye klau korg x pernah bace novel dia mmg x kenal or rase best r... novel dia nie mmg pasal cinta tp rsenye lebih islamic kot.... by the way, mmg rse mcm masuk dlam novel tu r, even sye bkn minat novel sgt.... rsenye dlm bebanyak novel yg sye bace, penulis nie r yg paling TERBAIKKK~~~

nie antara novel HLOVATE yg sye pernah bace....

5 TAHUN 5 BULAN ~ kisah ttg JO/JOHANA/ANA/HANG LI JO , ALONG/SULTAN MANSUR SHAH & JEBAT
Aa + Bb ~ sambungan cite TUNAS mengisahkn kehidupan ADDIN & BENZ selepas berkahwin... dlm nie r ade lirik lagu HLOVATE tu... rasenye r... or maybe kat dlm novel TUNAS kot..
TUNAS ~ kisah ttg ADDIN & GT_i semasa di sekolah

~HLOVATE~

You wonder
Is it an angel or yet
Maybe a sweet dream that you can’t forget
So close yet far-fetched
Causing you to float on the line
between reality and fantasy
c/o Haunted the nightmares
Creates the ecstasy
Hlovate~oh poisonous honey
Love and hate
Driving me crazy
The poison ivy of Venus
Killing with venom so sweet
You’re losing your head
Don’t want it yet it keep haunting
Losing yourself in the suffocating mist
c/o
The blind arrows of
Piercing cold ice and
warm melting heart
Tearing me apart

Sayangnye penulis nie cume kasi lirik dia je, so korg pandai2 r wat rentak ye...

P/S: penulis nie x pernah kasi tau dia nie laki ke pempuan, name sebenar die pon x de.... klau korg pernah bace novel die kn, agak2 korg dia laki ke pempuan? klau sye, sye rase dia laki kot.... 

Blog hlovate:

hlovate's cerita http://hlovate.blogdrive.com/
hlovate's hikayat http://hlovatehikayat.blogdrive.com/
hlovatulis http://hlovatulis.blogdrive.com/
~ tp yg nie x aktif dah...

~nie baru yg aktif

E-mail hlovate:
hlovate@yahoo.com

http://www.tumblr.com/tagged/hlovate
nie lak tumblr die... sye bnyk amik ayat best2 kat sini r...

http://www.youtube.com/watch?v=xHzMrgqADPU
hari tu ade gak carik lagu nie kat youtube, tetibe jumpe bende nie... korang bkak r klau nak tgk...

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

srsly memang tak dapat dinafikan hlovate's novel memang best gila. novel ni not like novel cinta melayu and berharap sangat dapat jumpa penulis hlovate. #hlovatefans

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here