BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Khamis, 2 Ogos 2012

GOOD BYE teacher.... TT^TT

Assalam sume!!!
   Ari ni sye nak cite pasal my beloved teache, Puan Hjh. Raudzah (kalau sye x silap eje r...) yg baru je bersara ari nie.... Huhuhu, sedihnye... nasib baik x nangis kt dpn org, nnt mau x rase malu.... dah r rupe sye klau nangis HODOH... x mau r!!!

huhuhu.... air mate nie x mau berhenti lak, cmne nie???
   Walaupun sye baru thn nie belajar dgn dia, tp rse syg tu sudah timbul buat dia.... walaupun sye sering bersedih coz sye nie bkn pandai BI sgt, abis paper sye merah je.... sye tetap nak ckp yg sye SAYANG dia ssgt!!! "I Will Miss You, Teacher! yeah, sye syg dia.... sye sgt sume cikgu sye.... syg ssgt!!! tlg maafkn segala kesalahan sye... Sungguh! sye masik BUDAK HINGUSAN! HALALkn segala ilmu yg dicurahkn, moga cikgu bahagia di dunia & di akhirat.... Ooh ye, HAPPY BIRTHDAY  to you ^^ "

yeah, I'm your BUDAK HINGUSAN :P



kekadang cikgu nampak lembut mcm nie di mate sye...

and kekadang cikgu nampak mcm nie lak.... hehehe....
walaupun cikgu nampak sye ni mcm x kisah je dgn ape yg cikgu ckp, tp truthly sye mmg amik berat tentang semua tu...

And HAPPY BIRTHDAY TO YOU, moga dirahmati selalu...
 sye ade lagu untuk cikgu.... dgr & hayati lah ye....

Lovarian - Perpisahan Termanis
Bila nanti kita berpisah
Jangan kau lupakan
Kengan yang indah
Kisah kita

Jika memang kau tak tercipta
Untuk ku miliki
Cobalah mengerti
Yang terjadi

Bila mungkin memang tak bisa
Jangan pernah coba memaksa
Tuk tetap bertahan
Di tengah kepedihan

Jadikan ini
Perpisahan yang termanis
Yang indah dalam hidupmu
Sepanjang Waktu

Semua berakhir
Tanpa dendam dalam hati
Maafkan semua salahku
Yang mungkin menyakitimu

Semoga kelakkan kau temukan
Kekasih sejati
Yang kan menyayangi
Lebih dariku

Bila mungkin memang tak bisa
Menyatukan perbedaan kita
Dan tetap bertahan
Ditengah kepedihan

Jadikan ini
Perpisahan yang termanis
Yang indah dalam hidupmu
Sepanjang Waktu

Semua berakhir
Tanpa dendam dalam hati
Maafkan semua salahku
Yang mungkin menyakitimu.....

selamat tinggal cikgu tercinta...

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here