BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Rabu, 18 Julai 2012

pengerusi PPIM? WT#!!!

Assalam sume!!!
   hohohoh, mesti sume ringu kt sye kn? kn? kn? (perasan).... hehehe.... sye pon rinduuuu ssgt kt korg sume... miss you all!!!

   Ok, sudah2 r wat program jejak kasih kt sini.... kte sambung cite ye...
ari nie kat skola sye ade wat mesyuarat agong tahunan persatuan, so sye mmg dah jangka perkara ni sjak awal lg... rse mcm nak lari je, tp x leh... ye r sye ni bdk BAIK ( prasan XP) kt dpn cikgu je r... x de nye nak jd baik klau dpn korg, hehehe....

Lepas ucapan entah pape yg membosankn tu... tibe r giliran untuk pemilihan AJK thn dpn... time mase mule2 tu, OK lg r coz sye rase mcm xde sape yg perasan @ nak calon kn name sye.... FUHH nasib baik... tp ttibe je ade lak akak senior calunkn name sye, yg xleh blar tu jawatan pengerusi lak... oh no, rosak rancangan sye utk x nak kne wat keje sgt thn dpn.... huhuhu... sbb akak tuyg calonkn, sye terpakse terima je r dgn reda... harap2 r calon yg 2 lg ni mng.... tp malangnye nasib sye, sye lak yg mng.... biar btol ni!!! pergh! jd pengerusi thn dpn? sye? no-no-no.... mmg ckgu cari msalah r, sye ni dah r x aktif pastu g bagi jwtn yg gile2 camtu... klau sye jd gile, gile kuase, or x wat keje langsung thn dpn camne??? sye x nak bertanggungjawab, sye x salah...

tp mak sye lak ckp ble dah dpt amanah tu kne r buat klau x mau tanggung dose... adusss, mak ni... langsung x sepakat dgnanak.... tp ble difikirkn bagus gak coz sye dpt jwt & dpt mark koko, dah tu kne jge amanah tu bkn bleh wat main2....

so, sye reda je r..... papepon good luck utk diri sdri & kkwn yg dpt jwtn tu ye.... tlg doakn sye ye... CHAIYOOOKKK!!! AJA2 FIGHT!

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here