BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Selasa, 29 Mei 2012

PPIM CAMP~

Assalammualaikum cinta2 sye sume....
   Hehehe.... mesti korang gelikn tgk ayat salam CINTA sye tu? sje je tukar mood ari ni... maklumlah sdg berCUTI (CUTI r sgt!!! )
   OK r, papepon kte bincang dulu pasal topik entry ari ni, yg lain tolak tepi pakai jentolak ye... Topik ari ni, emm... ape ye? Ohh Ofcouse r cite pasal cuti kn??? name pon org tgh cuti, nak wat tajuk entry ape lg... hehehe.... tp sye nak cite pasal pengalaman sye sertai PPIM CAMP mase cuti ni...

OK, ni nak cite ni.... FIRST time sye join perkhemahan PPIM kt skola sye, SMKDS tau...(promote name skolah nampak...)  OK r, not to bad... best gak dpt kenal dgn MEMBER2 PPIM tu, ye r sye ni bknnye aktif sgt pon... friendly sgt pon x jugak... tp korg jgn terkejut lak klau sye ni banyak mulut lepas korang kenal sye ye... hehhehe... sye ni juz akn MESRA alam dgn org yg sye knal & yg sudi nak tadah telinga dgr celoteh sye 12 jam je.... mean sye  ni kirenye kn borak2 dgn org yg mesra gak dgn sye r... tp JGN lak korg cakap sye ni SOMBONG tau.... sye juz x mau kcau org lain, ye r stiap org ade had bergaulkn? ade ruang utk sendirian kn? ade masalah sendirikn? so.... sye x mau r kacau2 diorg, buat penat tgn je kacau... baik blender je or gne mesen ke utk godak, leceh r... bbdk PPIM tu kire FRIENDLY r, sempoi je akak2 senior tu layan kteorg wlaupon time tgh kne ceramah... hehehe....  tp korg paham ke ape tu PPIM yg sye dok sebut2 dri td tu? ala~ x kn x tau kot... PERSATUAN PUTERI ISLAM MALAYSIA r,that the meaning ma... sye paling suke kt kak MAI, mmg gile sempoi abis r... sporting gak layan kpala gile2 sye ni... (opsss... x gile lagi ye.... ya Allah, mintaklah dijauhkn...) Ustaza2 sye lak mmg best r, TERBAIK!!! lagi2 my USTAZAH PILIHAN hati, Ustazah Ruhani (kalau sye x silap eje name dia r...) hehehe... ustazah ni r yg dok tlg check buku ujian PPIM sye... x tau r past ke x exam tu, doa2 je r...

banyak gak aktiviti yg kteorg wat... tp klau sye yg jd tukang PENGIPUR LARAnye.. alamatnye, penat r korg nak bace entry ni samapai habis.... nak snap gambar & masukkn dlam entry ni bkn x leh, tp... ye r kn sye bukn ade banyak mase sgt, ni pon dah kre bersyukur coz dpt gak tulis entry utk korg sume... ALHAMDULILLAH!!! lg pon, sye ni bkn pakar nak snap2 sne sini... kang x pasal2 rosak lak kamera or hp sye... bkn gambar je yg rosak, hp pon nak terlibat skali tu... hehehe... AMI-AMI.... sabo je r...

sye (yg pakai tudung PINK PPIM tu r) dgn kwkawan baik sye, WANA & EQA

OK r, papepon THANK coz sudi bace entry syr yg mengarut entah pape ni.... tgh BORING sebenarnye... hehehe....

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here