BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Khamis, 15 Mac 2012

TODAY: BAD MOOD

Assalam sume!!!
   ari ni mood sye: BORING + BAD = DOUBLE 'B' MOOD
ha.ha.ha... mmg boring gile r skrg ni... boring dgn hidup, boring dgn keje umah, boring dgn study... & boring for EVERYTHING!!! ade cuti pon mcm x cuti, ari2 kne g skola gak! dgn klas +nye, klas tuesyen, koko, & kmas klas r..... PERGH!!! mmg menguji kesabaran.... abis full time cuti kne isi dgn bende2 ni sume... mungkin btol ape yg org ckp.... xde bende yg mudah klau nak hidup & x dikate hidup klau x pernah ssh...

   FORM 4 bkn zaman HONEYMOON tp zaman utk kte kne wat keje FULLMONTH, zaman utk kte mule mengenali MEANING of HARDLIFE bkn zaman utk kenal erti SWEET L.O.V.E.... zaman utk blajar sgala benda dr sgala kesilapan & zaman utk mencari sgala jwpn utk setiap soalan... Alahai~~~ naik penat jd budak Form 4 ni, ingatkn bleh r relex sikit pas abis prekse PMR.... rupenye lg teruk kne asak dgn itu ini, sgala mcm bende yg ade... emm... mungkin ade baiknye gak kn??? klau x, xkn r ade pribahasa " ade udang di sebalik mee meggi kari berapi " tu kn... hehehe....

  knape sye wat entry mengarut lg mencarut camni??? emm... ade r tu STORY di sebalik entry ni, nak tau ke???
   O.K r sye cecite ye? hehehe.... ni TRUE STORY tau.... ( siap ade dlm dairy sye lg...)

ari ni ari Rabu, sye dgn malasnye terpakse bagun awal nak bersiap g klas tuesyen mt kol 9 pg nanti... nape sye bangun awal??? mesti r! plajar contoh tu, mne main bangun lambat2... hehehe... juz kidding.. x de r, sye bangun awal coz sye kne g saing adik laki sye yg ade klas+ kt sek kol 8 pg.... xde maknenye r sye nak bangun awal klau bkn sebab ni... dah r tu, kne mandi air gile punye sejuk ( mcm kt kutub dah)... pastu, sye g call kwn r, tnye btol ke klas wat kt umah cikgu mt tu... call punye call, rupenye kwn sye tu x dtg langsung klas tu... (sampai ati tinggalkn sye sesorg, nak ponteng tu ajak r!!! sadisnye...) & then, klas tu cume ade sye & 4 org yg lain je akhirnye... malang sungguh! pastu jd r bende yg wat sye sakit hati kt situ.

*&^%(name dirahsiakn utk menjaga maruah dia)~awk nape? ade masalah ke dgn soalan ni? klau ade tnye je r sye... gerenti sye bleh tolong!!!
SYE~ ohh... thank tp sye o.k je.... stakat ni lom ade lg masalah... (yeah, amik berat gak friendz aq sorg ni... even aq xde r rapat sgt dgn dia... tp jgn r ckp cmru mcm aq ni so SILLY nak jwp soalan ni, tau r ko bdk MRSM jgn r bongkak sgt!)

slang 30 min,

SYE~ awk soalan ni cmne ye??? nak kne ikut care a @ b? (dgn baik sye tanye, berharap dpt pertolongan)
*&^%~ohh... soalan ni ye... emm... soalan ni senang tp.....sye pon x pasti r... jap ye

*&^% pon pergi ke $#@ utk tnye soalan...

SYE~ (klau x tau x pe r, aq bleh je tanye cikgu... wat pe nak g tanye boyz,$#@ tu.... td ckp punye r over, mcm pakar math je... ni aq tanye soalan ciput ni pon x tau...) -juz senyem sambil pandang je $#@ sesaikn soalan tu....(senyum palsu)

*&^%~ ahh!!! ni hah jwpn dia - sambil bagi buku tu kt sye

SYE~ ohh... o.k, thank! (sye tanye dia, dia tanye org lain... sye tanye dia nak wat cmne, bkn mintak jwpn r...) - sambil tergaru2 kpla yg x gatal tu (pikir balik cara nak nak cari jwpn soalan tu)

last2 sye gak yg g tanye soalan tu kt cikgu, bazir mase sye je dok tanye org yg same2 x tau tu... alahai~ merosakkn mood je...

   pastu ptg tu ade lak latihan kwt kaki PPIM,kol 3ptg
 sye punye r smangat dtg awl, skali tu x de sorg pon... ceh, hampeh btol!!! slang 30 min, bru nampak batg hidung bbdknye.... nak aje sye potong hidung diorg wat keychain klau ikutkn hati.... dah r akak ktua group sye tu pon very3 late... bdk lak ciput je... mmg rse nak baring je bangku batu tmpt sye dok kt diorg!!! sakit hati btol... dah rsye ni tgh sakit kaki, tau sye x dtg je lg baik... bkn sye like sgt dgn aktiviti koko ni.... juz nak penuhkn kedatangan je.... & than the next 'siot' even pon blaku....

KAK #&%~ AMI!!! btol2 sikit jln tu!!! bla... bla... bla....

SYE~oppps... sori kak! ( alah kecoh btol r akak sorg ni, suke sgt cari kesalahan aq... tu bdk lain tu same je... yg dia suke sgt nak dok membebel kt aq ni pasal!!!)

KAK #&%~ naikkn lg kaki tu!!! wat mcm ni! dgr x?!

SYE~ emm... (aq tau r... dulupon aq masuk kawat gak, x yah r kecoh2 sgt.... kaki aq ni sakt tu pasal x leh nak ganas2... ape r kak #&% ni...) -dgn wat muke x berdose...

Then sampai last latihan sye wat muke boring punye.. nasib r, sape suruh pakse sye wat bende yg sye x suke... nak lawan, sye ni x suke jd kurang ajo sgt..lgpon, org pandai xkn sebut perkataan BODOH  tu coz dia kn PANDAI (tu ape yg sye pikir r)

  pastu ble balik je sye dpt tau yg pakcik makcik sye nak dtg... Ayoyai~~~ ape lg r nak blaku ni... abis sye kne kemas satu umah... haih~ penat tu.... tp x leh nak salahkn pakci makcik sye coz diorg kn tetamu... kte kne r layan tetamu dgn baik, kn tetamu tu membawa rezeki...

mmg hari tu sye  BAD MOOD je... haru btol!!! hehehe...

Selasa, 6 Mac 2012

only MALAYSIA!!! XD

Assalam sume!!!
   hehehe.... rindu sye x??? lme nye sye x tulis entry kt blog ni... rindunye!!! bkn ape, sye sbnrnye bru abis penilaiaan 1.... naik berpinar mate tgk soalan lame2.... sussah gak rupenye jd menengah atas ni kn?

O.K r, bebalik pada tajuk entry sye kali ni.... sye nak cecite r sikit pasal bende2 yg mungkin cume ade kt MALAYSIA je.... hehehe..... sye mmg teringin sgt nak tulis entry ni coz....

'SYE BANGGA JD RAKYAT MALAYSIA....' hehehe...

cun x kasut NIKE ni... ko ade???

ingatkn sarang tabuan dok atas bangunan tu.... rupenye piring astro.... tertipu sudah!!!


pernah wat x??? mesti pernah punye r.... jgn bohong ye, paling x pon mesti pernah pakai speak or papeje utk cover mate tu kn???

nik cube x time2 rye nanti.... gile gempak r klau korg wat....ade BERANI? hehehe...
cume ade kt Malaysia je... nak TRY??? bleh... gerenti selamat & x kne saman r...
cun x?! ko ade???
gile kreatif r.... agaknye cmne nak gerak ye??? nak sorong tayar tu ke?
ape pandang2... jelez r tu.... ko ade???

ni r MALAYSIA!!! org ckp jgn dia wat, org suruh wat dia x mau..... x paham r!
slalu nampak klau time2 banjir...

cantik x pic ni.... ade mcm kt venice x??? ni sbnrnye landasan kretapi.... slalu cmni r ble hujan...
gile r.... agak2 blik air last tu utk ape ye...?

selalu terjadi.... so, HATI2 R BLE BLI MAKANAN!




mainan ni xde kt tempat lain... juz in MALAYSIA!!! msti pernah main kn mse kt skola dulu... main lawan PEMADAM

gile r, main kasar nampak!!! ade ke name kilang cmtu? klau ade sesape jumpe name kilang cmtu tlg infom kt sye ye...


klau tikus tu tau bace x per gak! sape punye idea r yg gile BERNAS ni...

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here