BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Ahad, 29 Januari 2012

RIP (rest in peice) :D

Assalam sume!!!

   Sori sesgt coz dah lame x tulis entry kt blog ni...( bru seminggu dua x tulis dah rindu, mcm org bercinte je... hehehe....)

   OK r! ari ni nak citer pasal cuti2 1 Malaysia sye.... rsenye xde r 1 Malaysia, 1 Johor pon x pernah abis pusing lg...

pasal r banyak keje umah ni!!! GERAMNYE!!!
   Hahaha..... sebut je cuti seminggu coz rye CINE, tp keje umah tu dah berlambak mcm cuti sebulan! Geram + Bosan... tp x leh marah kt cikgu2 tu sume.... ye r kn, diorg nak sye & my Friendz sume jd bijak pandai... mak sye ckp " org dah beri, ko terime je r dgn rela ati... x baik tolak rezeki!" Huhuhu... ape r mak ni, pepandai je ckp cmtu... ni cuti dah abis pon, keje umah yg x abis2 siap lg ni... *SOB* sedih tau....tak tau r mak sye perli ke ape, yg pasti keje umah mmg gile banyak! bertimbun2!!! ARGHHH!!! malas r nak cite pasal keje umah ni! buat rosak mood je.... XP

   papepon Alhamdulillah r coz nenek sye slamt dirawat & di leser kt Hopt. pakar Sultanah Aminah JB... Huuh... lege ati den... nenek sye ni sbnrnye menghidap batu karang & kenser buah pinggang... sedih tau ble dpt tau nenek kne masuk wad & siap nak kne leser tu.... "Nenek! Sye SYG Nenek!!!"

   tp sronok gak cuti ni coz dpt ronde2 JB, lawat nenek sblh Abah, & yg paling SYOK dpt g kolam air panas dgn adik2 sedara.... riuh tu!!! pastu dpt lepas rindu g pasar malam PT. TGH.... lame dah x g sne, ye r sejak amik prikse PMR thn lepas lg mak dah x kasi g... emmm... mungkin ade baiknye gak, ye r sejak dah jd 'Anak Dare' ni kne r sopan2 sikit, dok umah.... mak kate x elok anak dare dok keluar umah mlm2 sampai tgh mlm lak tu... klau bab tu mmg stuju abis r sye!

   tp yg lg parah cuti sye dibuatnye adalah ble kne g klas + add math... tgh2 cuti ni kne g lak, plak tu ari AHAD tu.... perg! mmg klau ikut ati ni nak je tido time2 tu....ye r pepagi bute nak kne bangun, mandi lg dgn air sejuk2... sape yg nak! tp btol r kate org "ikut ati, mati..." So, last2 sye g gak dgn merelakn ati ni, biar kasi masuk ilmu tu.... rugi tu, dah bayar dah pon klas tu... RM30 sebulan, sebln 4 kali klas....tiap2 cuti minggu...
"SELAMAT TAHUN BARU CINA"
hahahaha... btol r... Xp

   hahaha.... Last2 cuti abis gitu je, keje umah still x abis siapkn lg... hehehe.... papepon lupe r nak ucap kt kwn sekelas, Ying & teacher EE, "Selamat Tahun Baru Cina..." Thank coz beri 'Mikan', limau r...(tp mikan je ke? ampau xde ke... hehehe... diberi ayam nak unte lak dia.... ) & sori r coz lmbt wish ye.... tp thn ni kn thn Naga, bleh sambut lme sikit kn? jiran sblh umah still main merecun wlaupon dah seminggu rye cine... org cine pon tak sambut cmtu skli, dia lak TER-lebih2... ape r...!

btol r ni.... mcm skrg lak... hehehe...
   OK r, kre cuti gak r sye wlaupon abis penat satu badan ulang alik je kejenye.... tp klau berBLOG bleh lak nak siapkn Entry2 ni sume.... hehehe....

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here