BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Ahad, 15 Januari 2012

Ohh... Not Again!!!

Assalam sume!!!
   Ari ni sye nak cite pasal 'Habit' sye yg sering sye wat dlm hidop sye... arghhh!!! malunye nak cite! hehehe....

   korg tau x ape tu habit?
emmm... ala2 tabiat r... secara umumnye habit or tabiat ni berlaku/ dilakukn secara x sengaja & time kte x sedar...

   OK! terus terang dlam hidop sye, sye mmg bnyk habit2 yg pelik yg sering sye lakukn...
First~ sye ni klau dok mmg x leh diam, org cakap x senang duduk r.... tgn sye ni mule r menggatal nak wat itu r, ini r.... paling malang sape2 yg dok sebelah sye r, slalunye kwan sye yg kne ( Ra-in)... nnt tgn dia jd mangsa seksa kesakitan sye, sye suke urut2 tgn dia... wat main.. hehehe...

Second~ sye ni klau diri pon x senang, kaki ni rase nak jln je... nnt mule r goyang sne sni, nasib baik x menari.... hehehe.... mak sye kate mungkin coz sye ni ade tahi lalat kt kaki, tu pasal asyik nak jln je...

Third~ sye ni klau jln je tgn sye akn mule r nak usap2 muke... sye biasenye akn tutup/ tekup mulut or hidong sye dgn blakang tgn... PELIK kn sye ni? hehe....


Forth~ sye ni klau time tido je, mesti sye akn wat rengangan/ senaman ringgan... adik sye ckp senaman tilam/ senaman tido... hehehe.... tp pde sye ok ape?! ni kn baik utk elakkn kekejangan waktu tido... korg x rse lg kn? sye dah kne, perghhh! sedap siot! rse nak jerit kuat2 je time tu!

Lastly~ sye ni klau time mandi & gune tandas punye r lame, adik sye slalu marah sye coz lambat sgt nak kluar dr tandas sampai dia dah x tahan ssgt! hehehe... sye mmg x suke nak ngaku, tp ni betol tau! sye x suke kne ganggu time tu, tp jgn salah faham ye.... sye x de pape penyakit tau! sembelit pon x ye... juz time tu kn time persendirian, suke ati sye r nak brape lame! sebuk je! ape sye kisah!!! tu ape yg sye pikir r... hehehe... malang r sape dok serumah dgn sye... sye ni agak kerap gak g tandas tau, x tau r knape... entah penyakit ape yg sye ade pon sye x pasti...


    hehehe.... ok r tu! adik sye lg terok.... klau time tido je mesti nigau x memasal! org ckp klau org kuat nigau ni kte bleh mintak no. ekor... hehehe.... ye ke x sye x tau r, tp yg pasti HARAM tau main no. ekor!!!

hehehe.... klau korg tau ape lg habit yg sye sering wat, tlg g tau sye ye.... & klau ade nampak sye TER-wat habit2 sye ni, korg wat x tau je r ye... Hahaha...

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here