BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Isnin, 30 Januari 2012

Aku & Novel?

Assalam sume!!!
   hehehe.... ari ni nak cite pasal minat 'BARU' sye.... emmm?! ye ke ni? mcm x brape pasti r... tp kte hentam sje r!!!

antara novel2 top 10 yg ade skrg
bace.. bace.... jgn x bace!!!
   OK! balik pade Highline kte td.... sye bru sedar yg sye ni dah mule 'gatal-gatal' dgn N.O.V.E.L melayu! Oh NO!!! ni mesti angkara Ter- babit skali dgn adik & kekwn sye ni.... nak aje jerit Arghhh!!! kuat2.... hehehe... mcm imporsible je! sungguh. x percaye langsung dpt khatam 3 novel CHENTA-CHENTAN ni....

   tp still loye2 tekak ni.... ayoyoi.... naik berpinar2 dah ni.... hehehe.... klau nak tau, sye ni ade penyakit x leh dok membace buku yg x bergambar lelame.... hahaha... mcm bdk kecik je kn bunyiknye, tp it is TRUE ye! serius ni.

   adik laki sye pon naik pening tgk sye dok bace novel..... hehehe.... biasenye bace COMIK je, novel2 x layan sgt.... juz amik tau je biasenye, paling x pon suruh kwn yg bace tu cite balik kt sye... teruk!

hehehehe.... sye sendiri terkejut tau! still x leh caye lg ni.... tlg r sesape je kejutkn sye dr mimpi pelik ni...

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here