BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Isnin, 30 Januari 2012

EmPaNgAn MuTiAra di KaLbU

Assalam sume!!!

   Maaf r ye, ari ni rse nak tulis entry ni pon susah.... nak lepaskn sume prasaan sedih ari ni kt korg sume bleh x?!dlm bbrape ari ni sye sebnrnye agk terasa hati @ emo sikit... maaf kt sume ahli keluarga & kengkawan sye!Sori ssgt!!!

   mmg susah ati kn klau sedih2 ni..... bkn ape, sje je nak emo2 sikit coz dah lame rsenye birai kaca di mate ni x dibasahi tangisan... x kire r ape sebabnye, same ade tangisan rindu, kecewa, pilu or whatever r.... malas nak amik tau!!! tp mnekn baju berterbangan klau xde ribut kn? heh, ape punye peribahase dah ko gune ni cik Nami... perosak bahase, perosak bangse betol r ko ni... sesedap epal je ko nak wat peribahase sendiri... kne marah dgn cikgu BM karang bru kecut satu perut tu.... mcne r agaknye bleh pass exam PMR thn lepas dgn all A's... aahhh! sape kisah! janji dah pas tu pon kire bersyukur r tu...

   O...OK! True Story r ye...
sye sbnrnye agk terase sikit dgn Family & Friendz.... pertukaran hormon ke?! tetibe je mule nak emo2 ni... siap meraju2 dgn family tu.... mne r ko blajar ni cik Nami oiii... hahaha.... lawak lak ble dgr cik Nami ni nak membesar, makin matang rupenye aku ni.... hehh, matang ke? dah r nak main kne pujuk2, tu kate matang..?

   xde ape r sagat juz salah faham sikit je tu dgn Family tu... x de r gadoh2 pon... makanan 'gadoh2' tu pon xde ye...! tp masih lom setel lagi masalah ni.... kecik ati tau! sume salah abang!!! benci r...! saje je nak kutuk2 org, dah tu wat muke selambe x berdose lak! GERAMNYE!!!

   kt klass pon ade je yg x kne.... sakit kepala btol! tu bleh lg r sye terime... ni x,dah r kepala sakit pastu dgn lazat enak lemak berkrimnye jangkit ke hati lak!!! Subhanallah!!! ape je r yg aku dok kutuk2 org ni....


OK r, x mau r besar2 kn masalah ni..... cukup r sekadar dah luah kt BLOG ni walau sikit je.... ye r klau sebut sume nnt takot ade yg terase, x pasal2 dpt dose2 free je.... mcm menang dpt duit loteri je banyaknye.... x sangup den nak tanggung sesorg... malas!!! dose2 yg slame ni ade pon x lg tertanggung, ni lagi mau tambah bertimbun2.... mau mati nanti tanggung.... dah r x wat solat taubat lg , nak tambah2 lg dgn sume dose2 tu.... Aiyoyoi.... mau x patah je pinggang... sye ni dah r klau emo sikit je mule r nak menangis mcm budak kecik, pastu mule r penyakit melalut- lalut bebel yg bkn2.... (mcm skrg... sye pon x tau ape yg sye dah tulis ni...)

mcm sye je... pepaham r sendiri...
ni tgh still sedih lg ni.... sesape tolong r pujuk sye! sedihnye... Pujuk r! Pujuk r! PUJUK r Sye!!! >w<

1 ulasan:

S.V. berkata...

Hello, I love anime and comics too! ;)

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here