BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Jumaat, 11 November 2011

VLOGGER/ Vblogger? ape tu???

Assalam....
      ari ni sye nak cite pasal Vlogger @ di sebut juga sebagai Vblogger. korang tau ke ape itu Vlogger???bagi yg x tau, meh sni sye cite sikit pasal Vlogger ni....
      Vlogger ialah slah satu 'laman so-sial' yg ade (hahaha.... gurau je....). sbnrnye ia same sprti blogger, cume ia lebih kpd video.... biasenye blogger kn lebih kpd tulisan. so, jika anda seorg yg malas membce (x kira bce bku ke, artikel ke, atau papeje r yg serupe dgn nye... mcm sye r :P ) Vlogger ni sgt sesuai dgn anda coz ia x memerlukan anda membacanye, anda cume perlu klik 'PLAY' je kt video tu pastu video tu akn main r.... senangkn???

antara Vlogger/Vblogger Malaysia yg terkenal skrg niialah 'MAT LUTHFI', pelajar Malaysia yg skrg ni berade di Australia (klau x silap sye r....)

Jikalau anda ingin melihat lebih banyak video daripada beliau,anda boleh singgah ke chanel beliau.

Chanel :
http://www.youtube.com/matluthfi90

Kalau terasa nak mengetahui serba sedikit mengenai Mat Luthfi,anda boleh ketahuinya disini

Info tentang Mat Luthfi:
http://blog-pke.com/video-lawak-dari-matluthfi90-a-k-a-mat-luthfi

 xpon cari je kt YOUTUBE ye....

kebanyakkn video dia best2 & gile2... sye suke tgk video dia coz dia nmpk comel gak.... hehehe... (gatal gak sye ni... Ya-Allah!!! maksiat2... dose2.... hehehe... )

selamat menonton.... :)

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here