BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Ahad, 13 November 2011

scannig PIC

Assalam....

"安全に今日会ったが、晴れた日の午後かもしれませんどのようにまだわからない.....明るいは、この心臓常に願っ."


 ade sepsape yg bleh bce tulisan JEPUN tu???
"selamat berjumpe, ari ni cerah, tp petang mungkin hujan. mlm blom tau lg... harap hati ni akn cerah sentiasa."
lebih kurang mcm tu r....

knape sye tulis jepun??? emm.... sbb ari ni sye nak cite pasal lukisan anime yg sye wat....
sye ni xde r pandai sgt lukis, just sje je nak kongsi.....hehehe.... tp ape yg pasti sye mmg minat melukis, but anime je r.... yg lain kurang....

   korg tau ke ape tu anime??? alaa, Kartun r....
nak lukis ni bkn ssh sgt & x pulak senang sgt.... ia terbahagi kpd bbrape bahagian & jenis lukisan...
ade lukisan gaye SHOJO (alaa2 anime jepun- utk pompuan kot, klau x silap sye r) , SHUNIN (ni pon same mcm td cume ia utk laki) & CHIBI ( ni lukisannye comel2 tau, kple lbh besar dr bdn)

   Ni r antara hasil lukisan sye....





wear your hijab

DC exam wish
puzzle of heart
raye time
my worrior
DC life in japan
DC Boyz ~ RAIN, ARIE, FIX
DC Boyz ~ ELI, SYAZ
hahaha.... ni sume pic yg kwn sye suruh lukis thn lepas.... tp sye siapknnye dlm bulan lepas.... hehehe.... sori kwn coz lme sgt nak siapkn pic ni.... bkn ape sye kn thn ni prikse, so nak kne study r & 1 lg sbb ialah sye ni mmg mls nak siapkn keje (suke wat keje sparuh siap)....

lukisan ni gaye CHIBI.... comel x??? sbnrnye, ade bnyk lg tp mls nak mskkn sumenye....

ni lak lukisan gaye SHOJO, tp bkn sye wat r.... ni copy and paste je....hehehe...
pic game DOTA.... korg tau kn ape tu game DOTA??? klau x tau, takpe r.... mls r sye nak terangkn....hehehe... sori.... tp yg pasti game ni mmg popular r, game online ala2 game star craft  (game lwn2 r...)





jauh beza kn dgn lukisn sye.... hehehe....

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here