BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Selasa, 15 November 2011

LaSt SwEeT MeMoRi....


Assalam sume!!!
   hohohoh..... sedihnye T^T.....
   pasni dah berpisah dgn sume kwn2..... x tau ble akn jumpe smle....
xpe r, sume org ade hidum mereka sendiri..... jln yg mereka pilih x semestinye same dgn kite.... kn sume org mmpunyai personaliti yg brbeza......

   haih.... OK r, ari ni sye nak cite psl kengkawan sye di sepanjang sye brade di menengah rendah.... huhuhu...

sye ni klau korg blom kwn dgn sye, mesti korg ingat sye ni pendiam! tp korg silap besar r!!! hehehe.... sye ni sbnrnye mmg banyk ckp & ade r sikit penyakit gile2 tu.... tp ape yg pasti sye x gile ye!!!

di sbbkn org ingat sye ni pendiam, sye agk kurang bergaul dgn org di skliling sye & disbbkn itu sye kurang kawan baik..... my bff ialah WANA, RA-IN , FIEQA & ILI....
kteorg wat group yg dinamekn 'DULCINEA' yg bermaksud 'Si Pecinta Yg Setia'....

kwn yg rapat dgn sye pule ialah ZARITH & FARA D.... diorg mmg baik!!! TERBAIK!!!

ni r memori terindah sepanjang hidup..... sye x kn lupekn korg sume XD
ape org kate " wlau jauh di mate, ttp dkt di hati.... "





kami gak ade wat party kecil2 je..... wlaupon kecil tp ttp seronok....
Fara D & Zrith turut sertai kami, wlaupon party tu khas utk group kami je.... diorg dikire mcm tetamu r.... (x tau yg diundang @ x.... hehehe.... )

party tu mule lps kami siap kemas bilik BI sek kami..... tu mrupekn tugasan kami slps prikse.... pernah terpikir gak kat kepale gile2 sye ni yg cikgu mcm cube amik ksempatan kt bdk ting 3 yg bru abis prikse PMR utk wat keje2 mcm mengecat, menghias & lain2 r..... tp ble pikir lg skali bru sye rase yg ade baiknye gak cikgu wat cmtu... ye r, kami dpt tinggalkn bukti yg kami pernah bersekolah di sne.... malah, mase kami xde r terbuag gitu je & kami dpt r kumpulkn kenangan manis di sne ( dpt r tinggalkn sek dgn hati yg terbuke... hehhehe.... )

hehehe... ni r cupcake jamuan kami.... XD





 ni r makanan kt party tu..... yummy!!! SEDAPNYE!


 hahaha..... klau korg caye mmg teruk korg dah kene tipu dgn sye..... hehehe....
xde r.... gurau je..... ni r pic yg btol tp x sempat nak amik time party tu coz dah jd haru biru.... (hehehehe.... ni sbnrnye pic copy & paste, amik dr kawan je.... )
















0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here