BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Selasa, 19 April 2011

coretan hati & tangan... XD

olla....& assalam sume.... XD

entah mengapa & kenapa tetibe je sye bleh mula suke menulis ayat2 puitis cinta & cerita....eemmm....sebenarnye lebih kpd comik...tp sye ni ade sedikit masalah iaitu sye cume bleh wat keje separuh jln je....xleh nak abiskn...T^T

nak tau serba sedikit cite yg sye reka ni....eerrr...tp jgn ketawa tau...!!! -///-

ni lah antara cite yg sye pernah reka...:

  • pohon cinta kita(2008):ni pasal 2 owg kwn baik yg mmg rapat sejak kecil lg, rio & yui...diowg suke main kt sebuah ran di sebuah hutan yg dkt dgn umah mereka...rio, seowg bdk lelaki yg baik,lemah lembut & bersopan santu.oleh itu dia tidak pandai memanjat pokok utk naik ke ran tersebut....yui plk seowg gadis tomboy yg ganas tp memiliki hati yg murni. yui selalu naik ke atas ran seowg diri & meninggalkn rio berseowgan di bwh....di dlm ran tersebut penuh dgn lukisan,coretan & terdapat jua torehan pd kayu pokok yg tertulis 'YUI & RIO 4 EVER' yg ditulis oleh yui...namun semuanye x seindah kata apabila miki, gadis kacukkn yg baru pindah ke kwasan kediaman diaowg berjaya menawan hati rio...miki,yg ceria & pintar memang menjadi kegilaan ramai pelajar lelaki di sekolah mereka...pd asalnya,yui yg mula berkawan dgn miki mengajak rio utk turut rapat dgn miki,namun dlm diam rio mula jtuh ati kpd miki & menyebabkn yui membawa diri ke sebuah bandar yg lain....
ok r, sampai situ je r yg sye wat...selebihnye x disambung lg....malas & xde mase nak wat.... hahaha....kalau tgk btol2 ni mcm cite My Heart kn??? hahaha.... rsenye mmg same pon, ni kire My Heart versi komik r.... hehehe...
  •  TiMe To LoVe(2008): ni lak pasal Sammy,seowg gadis tomboy yg terlalu gemar bersukan sehingga terlupa utk bercinta,x tau berdandan & all bab pasal pempuan...akhirnya, disebabkn sering di perli & perasaan jeleznya kpd rakan baiknya yg sudah mempunyai boyfriendz....dia telah merayu meminta tolong drpd Kelvin, jejaka paling top kt sekolah dia utk mengajarnye ape itu CINTE <3 ...walaupon pada awalnye kelvin menolak rayuannye tp dia terpaksa terima gak akhirnya setelah melihat kesungguhan Sammy dlm menjadi seowg gadis sejati...
alaa.... cite ni sye malas nak sambung.... coz  rsenye cite ni mcm dah biase dgr kn... korg msti dah tau cmne pengakhirannye kn??? biase r, mesti ending dia bahagia kn.... cite ni sye ktegorikn sebagai cite BBBOOOSSSAAANNN.....hahaha....
  • me AMI(2011): ni cite pasal hidup sye.... klau ckp pasal sye, tentu r watak utamenye sye & my family 'n' friendz.... cye wat cite ni jd gile2 & lawak... tp sume lawak BODOH je....
rsenye cite dia bru wat smpai part 6 je..... lain malas r.... hehehe...
  • triologi cinta(2011): ni cite pasal cinta 3 segi diantara Kaito, Satoshi & Yukio...diorg ni kawan sejak kecil & mmg rapat gile.... tp zaman telah berubah, mereka pon sudah membesar & mule kenal erti CINTA...Kaito & Satoshi merupakn adik beradik kembar... walaupon kembar, diorg berlainan personality... Kaito seorg yg panas baran, agak sadis, namun memiliki hati yg suci... mnakala, Satoshi merupakan seorg yg ramah, manis muke & sopan 'n' merupekn jejaka idaman d skolah mereka.... mereka sejak dr kecil sudah mule mencintai Yukio, gadis yg agak cuai, naif & cemekap serta xde matlamat hidup...
sapekh agknye yg menjadi pilihan hati Yukio??? Kaito @ Satoshi?
klau anda sape yg menjd pilihan hati anda???

hahaha.... btolkn ape yg sye ckp.... sye ni wat keje separuh siap je....hahaha... ni sebenarnye ade banyak lagi cite yg sye buat... tp malas nak tulis....hehehe...

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here