BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WARKAH DARI NaMi (penulis)

~ASSALAMMUALAIKUM~

'SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA!!!'

blog ini hanyalah sekadar hiburan buat diri ini semata - mata... Tiada kaitan dgn org lain, so sebarang persamaan yg disengajakn / tidak disengajakan adalah secara kebetulan... maaf di atas segala kesulitan yg berlaku.... ^V^
Terdapat ralat dalam alat ini

Tuan/Cik Muda

Translate

Halaman

Jumaat, 16 Julai 2010

RINDUNYA.....




HAI.....nak tulis pon dah malas.rasa rindu pada dirimu...............abang AFIQ.

baru2 ni saya rasa RINDU akan leteran abang sulongku...AFIQ.yalahkan dia kan pergi melanjutkan pelajaran jauh ke utara di ARAU,PERLIS bulan lepas.lagipon saya selalu gaduh ngan dia(walaupon pasal hal2 kecil je....).

he...he...he... tak taulah macam mana boleh rindu ngan dia & macam mana nak hilangkan rasa rindu ni,but jagan salah faham ya...saya bukan BROTHER COM(suka akan abang/adik lelaki sendiri).just rindu antara adik-beradik jelah.

oklah,sampai sini jelah......nanti lagi secih lak saya.(he..he..he..)sampai ketemu lagi ya!!!

0 ulasan:

BuTToN

fb Twitter

Post Menarik & Terkini

get this widget here